Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Понеже АlfaUser се свърза с мен, разбрах и аз за инициативата и я подкрепям напълно.
    Със сигурност искам поне 1бр. и за мен, независимо от цената.
    Може пък и повече.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Сигурен бях, че ще решиш, че теб имам предвид... Принципно говоря, с превантивна мярка.
      Не ти харесва - ОК, може и на мен да не ми хареса всъщност крайният вариант, но за какво да се обявяваме против? Някакъв смисъл от това? Просто ще изгубим дори единственият, макар и не прекрасен, календар, които може да окичим в офиса... Хората имат мерак, ако тази година не е ок, догодина ще е по-добре, защото други мераклии като гледам няма.
      Просто ми е омръзнало да слушам приказки и общи обвинения. Явно не можем да си говорим истината в очите и да казваме факти. Засегнахте се като казах че директно изказах мнение че се тръгва според мен в грешна посока.
      Ок . мое мнение- поровете се из нета и намерете хубави снимки , на алфи, във галериите на срещи софия има една много готино направена снимка на едно"клубно " GT. Има няколко добри снимки от първия тракдей. Ако някой има време нека поразрови за снимки на различни модели алфа ромео в различно годишно време и ги подреди горе долу по месечните станици. За челна може да се използва панорамната снимка от миналогодишния пролетен събор на mim (ако разбира се тя няма нищо против)
      Успех!
      А догодина се надявам да има истински календар на КАРБ.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Успех!
        Ето Това трябва да се чуе според мен.
        Аз не съм се засегнал, просто ми стана странно, че обяви, че не подкрепяш начинанието. Виж сега колко хубави идеи даде и изрази подкрепа.
        То и аз само говоря, няма да помогам и т.н., само пратих една, две снимки. Въпросът е като някой е решил да се отдели време за общото благо да го подкрепим. Ми ако календара стане по-як от на румънците?
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Ето Това трябва да се чуе според мен.
          Аз не съм се засегнал, просто ми стана странно, че обяви, че не подкрепяш начинанието. Виж сега колко хубави идеи даде и изрази подкрепа.
          То и аз само говоря, няма да помогам и т.н., само пратих една, две снимки. Въпросът е като някой е решил да се отдели време за общото благо да го подкрепим. Ми ако календара стане по-як от на румънците?
          Зано да стане як))
          Идеи давам, защото знам как се прави. затова и говорих за козата и пръча.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

• Кози, пръчове, крави, мисирки... отново трябваше да си напомним, че сме балкански народ, който винаги тръгва с резервираното си отношение към каквото и да е ново начинание на околните. толкова скапани хора сме и толкова ми писна от негативизми навсякъде, че се отчайвам..
            Сигурен съм, че накрая всеки ще си поръча календарм дори и хората, които размътиха иначе добрата идея. вместо да мислим заедно какво и как (макар че и тогава щеше да стане скандал), ние още в зародиш убиваме идеите на момчетата.
            Оставете ги да го направят както те искат, календарът ще има сантиментална стойност... (за мен поне)

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение

А догодина се надявам да има истински календар на КАРБ.
            Истинският календар е този, който ние, съфорумците,членове и собственици на Алфа, си направим. То е ясно, че календар за цяла България е трудна работа и че румънците са имали дразги. Другият вариант е всеки град да си прави свои календари..

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
              отново трябваше да си напомним, че сме балкански народ, който винаги тръгва с резервираното си отношение към каквото и да е ново начинание на околните. толкова скапани хора сме и толкова ми писна от негативизми навсякъде, че се отчайвам..
              Това вече започна отчайващо да се изтрива като оправдание, че за пореден път се отбива номера! Знам, че сме темерути и винаги сме прави, но когато някой даде градивна критика не винаги трябва да се мисли, че се действа против наелия се със задачката, а в положителна посока с цел най-добър резултат. Добре, има ентусиазъм, но всичко отива на отбиване на номера - просто да има нещо пък дали е представително, майната му. Какво като има някакъв календар? Какъв е смисълът да се струпа нещо просто за идеята. Предусещам как следващите постове ще бъдат доста негативни към мнението ми пълни с предложения от сорта на "като толкова разбираш земи ти го направи" или "аман от хейтъри" и т.н.

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
              Истинският календар е този, който ние, съфорумците,членове и собственици на Алфа, си направим. То е ясно, че календар за цяла България е трудна работа и че румънците са имали дразги. Другият вариант е всеки град да си прави свои календари..
              Не, истински календар не е този, които е направен на пейнт както се изразиха колеги по-горе или с намерени снимки в нета. Истинският календар е направен професионално със замисъл и добро изпълнение.
              И е ясно, че календар за цяла България не е трудна работа, защото вече е правен такъв, но тези, които наскачахте толкова виждам сте по-от скоро и не сте запознати кой знае колко с форума, но по-лесно е да се скача знам!

Comment

• Аз само не мога да разбера тези които пищят, че снимките, които имаме са скапани не се хванат да направят нещо по въпроса. Онзи румънски календар който беше даден за пример просто не е събиран от разни архиви, а е правена специална фотосесия. Тези снимки там са яко HDR при това правени със скъпа техника, която не всеки може да си позволи. Че то евтината техника от този ранг е поне 2/4 от колите ви. Та не си мислете, че е просто да щракнеш нечия кола и после да я плеснеш на фотошопа до някакви си цифри. Подобен вид фотогорафия изисква определни умения не само в заснемането, но и в последващата обработка. Така че покажете малко уважение към тези, които се опитват да сътворят нещо (макар и от архивни снимки). На тези, които не им харесва нещо да кажат какво е то и да се корегира.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Най-добре е колегите да направят календара да го видим , и който не го хареса да не си поръчва. Все пак календара ще е с малък тираж.
                  Пожелавам успех в начинанието на колегите.

EDIT: ето 2 снимки и от мен:
                  http://img51.imageshack.us/i/08082008145.jpg/
                  http://img51.imageshack.us/i/14082008196.jpg/
                  Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 15:35.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Клуба е във фризера... вие календар искате да му правите
                    Нищо не пречи обаче, да е календар на участници във форума или просто на любители на марката
                    Не мога да ви помогна, нито техника имам нито понятие от графична обработка... но нека не обръщаме на оправдания - такива сме българите или за отбиване на номер... не си струват времето.
                    Но като ще правите нещо поне го направете истинско, инак няма смисъл. Да не казвам, че от опит за хубост ще стане гавра.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• За инициативните, колеги ето тук има доста снимки : http://photo-zona.net/index.php?APP_...ALBUM_ID=17486

Повечето са обработени и ги има в голяма резолюция.
                      За оригиналните големи файлове пишете на отзивчивият колега BlueStorm.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Знам, че сме темерути и винаги сме прави, но когато някой даде градивна критика не винаги трябва да се мисли, че се действа против наелия се със задачката, а в положителна посока с цел най-добър резултат. Добре, има ентусиазъм, но всичко отива на отбиване на номера - просто да има нещо пък дали е представително, майната му. Какво като има някакъв календар? Какъв е смисълът да се струпа нещо просто за идеята.
                        Проблемът е, че идеята (и вече пристъпването към реализацията й) се зародиха в един много късен етап. В момента просто никой не разполага със "професинално" направени снимки. И който иска, може да се задоволи с този резултат, който ще се постигне. Аз подкрепям идеята, независимо от резултата. Не "скачам" срущу никой...

пп: Оттук нататък само ще чакам резултата и ще помагам, ако ми бъде потърсена помощта.
                        Поздрави на всички!

sigpic
                        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                          Това вече започна отчайващо да се изтрива като оправдание, че за пореден път се отбива номера! Знам, че сме темерути и винаги сме прави, но когато някой даде градивна критика не винаги трябва да се мисли, че се действа против наелия се със задачката, а в положителна посока с цел най-добър резултат. Добре, има ентусиазъм, но всичко отива на отбиване на номера - просто да има нещо пък дали е представително, майната му. Какво като има някакъв календар? Какъв е смисълът да се струпа нещо просто за идеята. Предусещам как следващите постове ще бъдат доста негативни към мнението ми пълни с предложения от сорта на "като толкова разбираш земи ти го направи" или "аман от хейтъри" и т.н.

Не, истински календар не е този, които е направен на пейнт както се изразиха колеги по-горе или с намерени снимки в нета. Истинският календар е направен професионално със замисъл и добро изпълнение.
                          И е ясно, че календар за цяла България не е трудна работа, защото вече е правен такъв, но тези, които наскачахте толкова виждам сте по-от скоро и не сте запознати кой знае колко с форума, но по-лесно е да се скача знам!
                          като толкова разбираш земи ти го направи

аман от хейтъри

ПС: много съм съгласен с мнението ти, единственото по-лошо нещо от несвършената работа е ЗЛЕ свършената работа
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Мммм добре де,
                            Когато mim прави календара и не взе пари за професионалната фотография.
                            Цента беше 20 лева, само за печат и обработка
                            Колко хора си купиха календар?
                            Някой има ли идея колко ГБ снимки бяха направени за да стане този календар?
                            А и всъщност колцина са го виждали?
                            Поне на мен си ми седи на бюрото, въпреки че е стар.

Иначе по темата , за да не кажете че си хейтърствам по подразбиране - успех на колегите, ако стане работата и аз ще си купя. Но все пак помнете "единственото по-лошо нещо от несвършената работа е ЗЛЕ свършената работа?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Зле ,зле ,колко да е зле ? Имаше тема във форума за фотошопа и там има няколко човека които го владеят много добре. Предполагам ,че могат да направят всяка снимка ,свят да ти се завие. Календар на професионално ниво струва доста парички. Нека можещите да направят проект за календара и после да се пусне тема със желаещите да го притежават на определена цена и ако се събере нужната бройка да се отпечата. Не изглежда толкова сложно ,просто някой трябва да жертава от свободното си време. Имаме и тема за снимки на личните Алфички там мат'рял за фотошопа ще има дпстатъчно. Стискам палци колеги дано да излезне нещо от цялата дандания
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Мммм добре де,
                                Когато mim прави календара и не взе пари за професионалната фотография.
                                Цента беше 20 лева, само за печат и обработка
                                Колко хора си купиха календар?
                                Някой има ли идея колко ГБ снимки бяха направени за да стане този календар?
                                А и всъщност колцина са го виждали?
                                Поне на мен си ми седи на бюрото, въпреки че е стар.

Иначе по темата , за да не кажете че си хейтърствам по подразбиране - успех на колегите, ако стане работата и аз ще си купя. Но все пак помнете "единственото по-лошо нещо от несвършената работа е ЗЛЕ свършената работа?
                                Колега може ли да го щракнеш да го видим календара как изглежда, или да ми дадеш линк ако го има някаде във форума публикуван. Поздрави.
                                Alfa 156, 2.0 TS
                                VW Vento 1.8- Бившата
                                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
                                X